radiodedi24.com | Play | Stop dedi24.com | dedi24.TV
dedi24.com » Kalendari » Kalendari i Terminėve

Djėtor
31.12.2018 (eHanė)
Emisioni i nates në çdo mrëmbje nga ora 22:00 nga Dardana, Orgesa, Dj-Liki (& dedi4u) Shenuar nga dedi4u

Emisioni i nates në çdo mrëmbje nga ora 22:00 nga Dardana, Orgesa, Dj-Liki (& dedi4u)

dediHome
dedi24.com (C) 2005 - 2018 Gjitha drejtat tė rezervuara by dedi4u - Kontakt: info@dedi24.com
Idea, Realizimi, Dezajnimi dhe gjitha punimet - dedi4u (HiK) (C)

Vizitat Sot: 1.827 | Dje: 12.867 | Gjithsej: 248.854.286