dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- A ju ka mar malli sod per dikan ...? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=4172)


Shenuar nga Shqipe, 21.12.2016 / 12:01:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Poooo por ndoshta e takoj soooodShenuar nga Saranda, 21.12.2016 / 11:34:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Per shpirtin e vogelShenuar nga Shqipe, 21.12.2016 / 10:46:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Per Dashurin e ZemresShenuar nga Saranda, 21.12.2016 / 10:23:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Po per dikan me ka morr mali moti nuk kemi fol ZemerShenuar nga Maylinda, 21.12.2016 / 00:08:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

PoooooShenuar nga borushe, 17.12.2016 / 21:11:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

po pak si shumShenuar nga dj_mali, 17.12.2016 / 20:43:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

JoShenuar nga Saranda, 17.12.2016 / 18:45:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Krejt qe i du i kam pran ZemerShenuar nga engjull, 13.12.2016 / 23:13:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Hiq per kerkanShenuar nga Maylinda, 13.12.2016 / 23:08:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

PoooShenuar nga engjull, 11.12.2016 / 23:21:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

PoShenuar nga Maylinda, 11.12.2016 / 18:36:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

PooooooShenuar nga KIMI, 11.12.2016 / 15:38:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Po si jo,kur malli kurr nuk shuhet.Shenuar nga Maylinda, 11.12.2016 / 08:06:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Per momentin joShenuar nga Saranda, 11.12.2016 / 00:27:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Po per dy loqkat e mi qe me kan lan vet qe 2 dit Zemer ZemerShenuar nga Shqipe, 10.12.2016 / 22:08:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Po dhe besoj qe ky mall nuk do te shuhet asnjehere.Shenuar nga Saranda, 09.12.2016 / 21:59:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Hmmm Po per ni Person te veqantShenuar nga Shqipe, 09.12.2016 / 19:52:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Po është diqka normale!Shenuar nga Hysi, 08.12.2016 / 22:09:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

jo mor qfartShenuar nga Saranda, 08.12.2016 / 22:02:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Po per nje person te veqantShenuar nga Yllka-Zeshkane, 08.12.2016 / 19:11:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

po shumeee per NENE timee :( :( ;( ;( ;( ;( ;(Shenuar nga Shqipe, 08.12.2016 / 13:54:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Shumë herë kemi Mall per disa Njerz në Jeten ton!Shenuar nga KIMI, 08.12.2016 / 12:11:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Po,dhe malli prap nuk hiqet.Shenuar nga borushe, 08.12.2016 / 11:44:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

jo per askendShenuar nga Saranda, 08.12.2016 / 10:37:

  A ju ka mar malli sod per dikan ...?

Po per Shpirtin tim


dedi24.com (C) 2005 - 2009