dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Bisedime (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=61)
--- **Urime DitelindjA** cufi (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=15304)


Shenuar nga SStyle, 17.03.2014 / 17:05:

  RE: **Urime DitelindjA** cufi

Urime ditelindjen ohh cuff, te uroj cdo te mire u reitsh i madhh lolShenuar nga -Sara Engjell-, 17.03.2014 / 13:17:

 

urime edhe nga ana ime Cufi,edhe 100 vite te lumtura,fat dhe lumturi paq gjithmonShenuar nga Saranda, 17.03.2014 / 06:09:

 

Urime cufi 1oo tjera ;)Shenuar nga Maylinda, 17.03.2014 / 01:44:

 

Cufi gezuar ditelindja u befsh 100vjeqeShenuar nga -Dreqi-, 17.03.2014 / 01:01:

 

cuf urime e urritsh i madh e u bofsh ferizajli

cuf urime jet xhat e tlumtur ashtu qysh ke qef tiShenuar nga Shqipe, 17.03.2014 / 01:00:

 

Urime edhe nga ana ime dhe qdo te mire:)Shenuar nga Hysi, 17.03.2014 / 00:59:

 

Urime urime nakacuk i befsh 356vjeqShenuar nga Belinda, 17.03.2014 / 00:55:

  RE: **Urime DitelindjA** cufi

Urime edhe nga un cufi ditlindja te uro jet te gjat dhe lumtur ty bashk me familjen tendeShenuar nga Yllka-Zeshkane, 17.03.2014 / 00:29:

  **Urime DitelindjA** cufi

**Urime Ditelindja** cufi i bafsh edhe 100 tjera bashke me familjen tende fati dhe lumturia te percjellt ne gjdo hap te jetes.Tu plotesofshin te gjitha deshirat n'jet


dedi24.com (C) 2005 - 2009