dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=14408)


Shenuar nga Maylinda, 10.11.2017 / 17:55:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

JoShenuar nga dj_mali, 05.07.2017 / 05:38:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Ka ba vaki :DShenuar nga Maylinda, 05.07.2017 / 00:45:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Ndodh bre Se njerz jemiShenuar nga KIMI, 29.03.2017 / 18:09:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Po me ka ndodhë sidomos ne rrjetet sociale
Duke shkruar me ka 5/6 persona menjeher.Shenuar nga dj_mali, 16.03.2017 / 04:20:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Po mka ndodh VAlla!Shenuar nga Belinda, 16.03.2017 / 00:49:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Po ndodhShenuar nga KIMI, 15.03.2017 / 18:22:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Me ka ndodhë,po menjeher eshte sqaru dhe prap
Gjithqka ne rregull.Shenuar nga Maylinda, 06.01.2017 / 02:16:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Jo jo spo guxoj me dergu mesazhe se mos po shkon gabim babitShenuar nga dj_mali, 05.01.2017 / 22:53:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Prej parzit ma jo! :DShenuar nga Maylinda, 05.01.2017 / 21:03:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Spo mirrem me mesazhaShenuar nga Shqipe, 05.01.2017 / 20:35:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Po me ka ndodhur !Shenuar nga dj_mali, 05.01.2017 / 20:22:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Parzit e qova njaShenuar nga Saranda, 05.01.2017 / 19:35:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

JoShenuar nga KIMI, 05.01.2017 / 18:27:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Po dhe shum frik,Shenuar nga dj_mali, 05.01.2017 / 15:40:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

PO, patjeter qe ka ndodh :DShenuar nga KIMI, 02.01.2017 / 13:01:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Po disa herShenuar nga Saranda, 02.01.2017 / 12:52:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Po more ka ndodhenShenuar nga dj_mali, 01.01.2017 / 20:41:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

po ndodh kajher, shnosh :DShenuar nga Saranda, 01.01.2017 / 20:21:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Pak ndodh pak me qellim kishe gabim edhe qeshtuShenuar nga dj_mali, 24.12.2016 / 15:20:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Ndodh nganjehereShenuar nga Maylinda, 24.12.2016 / 02:02:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Spo me ndodh mo Ka kohShenuar nga dj_mali, 24.12.2016 / 01:25:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Po , sa e qova nja se isha tu shenu neper tema dhe tu shenu sms pa e shiku, ja qova dikuj gabimShenuar nga Maylinda, 13.12.2016 / 15:02:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Po shpeshShenuar nga Shqipe, 13.12.2016 / 13:38:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

Po më ka ndodhur.Shenuar nga dj_mali, 13.12.2016 / 01:36:

  A ju ka ndodhur ndonjehere te dergoni nje mesazh personit te gabuar?

valla po :D


dedi24.com (C) 2005 - 2009