dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Askush...? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=14026)


Shenuar nga Hysi, 21.12.2016 / 11:43:

  Askush...?

Askush si ka te gjithaShenuar nga Saranda, 21.12.2016 / 11:41:

  Askush...?

Askush nuk te prit ton jetenShenuar nga Shqipe, 21.12.2016 / 10:49:

  Askush...?

Askush ste njeh, siq te njoha une!Shenuar nga Saranda, 21.12.2016 / 10:27:

  Askush...?

Askush nuk te shtin te flasesh me muShenuar nga KIMI, 17.12.2016 / 16:34:

  Askush...?

Askush s'te kan kuptue,por kur ta kuptojn!ateher do te jet
Teper teper vonë.Shenuar nga Shqipe, 17.12.2016 / 10:53:

  Askush...?

Askush nuk e kupton Boten time ;)Shenuar nga Maylinda, 16.12.2016 / 00:40:

  Askush...?

Askush zduhet Te pendohetShenuar nga engjull, 16.12.2016 / 00:00:

  Askush...?

Askush seshte pa gabimeShenuar nga KIMI, 15.12.2016 / 23:24:

  Askush...?

Askush se ka obligim,dhe s'esht i obliguem.Shenuar nga Belinda, 15.12.2016 / 23:14:

  Askush...?

Askush nuk tregohet i sinqertShenuar nga KIMI, 15.12.2016 / 23:11:

  Askush...?

Askush se gjykon vehten,gjithmon viktim jan te tjerêt.Shenuar nga Maylinda, 15.12.2016 / 00:38:

  Askush...?

Askush Nuk beson mo kur e then besenShenuar nga dj_mali, 15.12.2016 / 00:25:

  Askush...?

askush nuk ka me t dasht si une!Shenuar nga Saranda, 15.12.2016 / 00:00:

  Askush...?

Askush...nuk te urren ma shum se sa njerit qe i ke besu mas shumti ne botShenuar nga Maylinda, 14.12.2016 / 20:55:

  Askush...?

Askush Nuk asht si tiiShenuar nga engjull, 11.12.2016 / 23:12:

  Askush...?

Askush nuk eshte pa gabimeShenuar nga Maylinda, 11.12.2016 / 18:41:

  Askush...?

Askush Nuk I don genjeshtratShenuar nga KIMI, 11.12.2016 / 15:41:

  Askush...?

Askush nuk kujdeset per at qe e ka, vlersojeni dhe
Trajtojeni sa me mir,sepse nuk do kthehet prap.Shenuar nga Maylinda, 11.12.2016 / 08:07:

  Askush...?

Askush Nuk ja din vleren sa e ke ne doreShenuar nga Saranda, 11.12.2016 / 00:43:

  Askush...?

Askush.nuk qenka qut krejt ne gjumShenuar nga Shqipe, 09.12.2016 / 19:47:

  Askush...?

Askush, sdo bëj atë që bëra une !Shenuar nga Saranda, 08.12.2016 / 21:40:

  Askush...?

Askush...nuk me pret ;(Shenuar nga engjull, 08.12.2016 / 20:54:

  Askush...?

Askush nk thot mundo vetenShenuar nga Yllka-Zeshkane, 08.12.2016 / 19:46:

  Askush...?

Askush se din qkaa ndjej per tyShenuar nga Hysi, 08.12.2016 / 19:23:

  Askush...?

askush nuk eshte mbi te gjith


dedi24.com (C) 2005 - 2009