dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- A të kujtohet... (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13918)


Shenuar nga Shqipe, 15.06.2020 / 22:18:

  A të kujtohet...

A te kujtohet FerizajiShenuar nga KIMI, 20.05.2020 / 13:11:

  A të kujtohet...

A te kujtohet kur te pata thënë, dhe ti kurrë s‘më ndegjove :]Shenuar nga Shqipe, 15.05.2020 / 18:55:

  A të kujtohet...

A te kujtohet, fjetje dhe pushim :]Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 01.04.2020 / 21:45:

  A të kujtohet...

A te kujtohet aa mire ka qen ktu para sa kohe tash ...Shenuar nga Belinda, 08.03.2020 / 22:16:

  A të kujtohet...

ate kujtohet kur rrishim tan naten pa gjum ketuShenuar nga Shqipe, 10.02.2020 / 01:03:

  A të kujtohet...

A të kujtohet Ura, Mali, Livadhet, Kerri, Bjeshkt dhe ne fund dathja e kepuceve? ?(Shenuar nga KIMI, 15.11.2017 / 23:30:

  A të kujtohet...

A te kujtohet nata e maturës?Shenuar nga Maylinda, 11.11.2017 / 15:16:

  A të kujtohet...

A te kujtohet kur ishum BFF :PShenuar nga dj_mali, 11.11.2017 / 01:23:

  A të kujtohet...

A te kujtohet kur je ardh n dedi24.com spari her?Shenuar nga Maylinda, 11.11.2017 / 00:58:

  A të kujtohet...

A te kujtohet dita e parShenuar nga dj_mali, 11.11.2017 / 00:51:

  A të kujtohet...

A t kujtohet kur jem kan te ri?Shenuar nga Maylinda, 10.11.2017 / 23:54:

  A të kujtohet...

A te kujtohet shoqeriaa jonShenuar nga Belinda, 10.11.2017 / 21:49:

  A të kujtohet...

A te kujtohet shoqja jon me kafe e me soka :DShenuar nga Hysi, 10.11.2017 / 21:37:

  A të kujtohet...

a te kujtohet kur um thirshe baci hysShenuar nga Belinda, 10.11.2017 / 21:31:

  A të kujtohet...

A te kujtohet apo ke harruShenuar nga Maylinda, 10.11.2017 / 18:29:

  A të kujtohet...

A te kujtohet premtimett e tonaaShenuar nga KIMI, 29.03.2017 / 17:58:

  A të kujtohet...

A te kujtohet kur e shkym topin cop cop duke lozur?Shenuar nga dj_mali, 15.03.2017 / 14:57:

  A të kujtohet...

A të kujtohet sa dimer I fort u kan sivjet?Shenuar nga KIMI, 15.03.2017 / 12:22:

  A të kujtohet...

A te kujtohet kur mbishkrimi zoterojke gjithëqka..!!Shenuar nga dj_mali, 14.03.2017 / 20:22:

  A të kujtohet...

A të kujtohet kur ish full ksajde?Shenuar nga KIMI, 14.03.2017 / 12:23:

  A të kujtohet...

A te kujtohet njëfar kohe kur me thojshe lumi un për ty
E lumi ti per mu,dhe loznim së bashku e sguxojshim
Me tregu!!Shenuar nga Belinda, 13.03.2017 / 21:40:

  A të kujtohet...

A te kujtohet dashurija jote e para :DShenuar nga dj_mali, 13.03.2017 / 20:59:

  A të kujtohet...

A të kujtohet postimi i par ktu?? :DShenuar nga Saranda, 13.03.2017 / 18:56:

  A të kujtohet...

A te kujtohet vera 2002Shenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 12:56:

  A të kujtohet...

A te kujtohet IM I par?


dedi24.com (C) 2005 - 2009