dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Çfarë është më e bukur? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13644)


Shenuar nga dedi4u, 02.12.2016 / 00:43:

  Çfarë është më e bukur?

kur personi i duher te knaq e jo te kunderten...Shenuar nga Maylinda, 02.12.2016 / 00:43:

  Çfarë është më e bukur?

Fjalet e bukura Kur asnjeher Nuk Te lendojnShenuar nga Belinda, 02.12.2016 / 00:41:

  Çfarë është më e bukur?

Kur dikush nuk te tradhton as njherShenuar nga dedi4u, 02.12.2016 / 00:40:

  Çfarë është më e bukur?

kur dikush nuk te le vet vazhdimisht per tu kthy mas nje kohe prap kishe su ba kurgja...Shenuar nga Belinda, 02.12.2016 / 00:38:

  Çfarë është më e bukur?

Kur dikush te rrespekton para njerzve te tjerShenuar nga Yllka-Zeshkane, 01.12.2016 / 23:04:

  Çfarë është më e bukur?

kur te don dikush kjo qe jeShenuar nga Maylinda, 23.11.2016 / 17:21:

  Çfarë është më e bukur?

FamiljaShenuar nga dj_mali, 23.11.2016 / 16:59:

  Çfarë është më e bukur?

Ate qe se ke eshte gjithmone ma e bukur!Shenuar nga SStyle, 21.11.2016 / 23:20:

  Çfarë është më e bukur?

Kur e kam pran ZemerShenuar nga Jetoni, 21.11.2016 / 20:54:

  Çfarë është më e bukur?

Serioziteti i njezveShenuar nga KIMI, 21.11.2016 / 18:52:

  Çfarë është më e bukur?

Kur ndegjohet,dhe rrespektohet fuqishum
ZËRI I FEMRËS SHQIPETARE.Shenuar nga Maylinda, 19.11.2016 / 14:23:

  Çfarë është më e bukur?

Me e bukuraa asht Kur e therret fjalen Nene me thellsi Te zemresShenuar nga KIMI, 18.11.2016 / 12:20:

  Çfarë është më e bukur?

Të kesh mendjën,dhe shpirtin e paqës për ç'do kënd.Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 17.11.2016 / 00:46:

  Çfarë është më e bukur?

te doj dikush kjo. qe jeShenuar nga borushe, 16.11.2016 / 15:46:

  Çfarë është më e bukur?

kur sillen te gjith agresivShenuar nga Maylinda, 04.10.2016 / 17:29:

  Çfarë është më e bukur?

Kur Je happy gjdoherShenuar nga hej mos luj me jet, 24.07.2016 / 09:55:

  Çfarë është më e bukur?

Jeta kur din me jetuShenuar nga Maylinda, 24.07.2016 / 00:39:

  Çfarë është më e bukur?

Kur ste pengon askushiShenuar nga engjull, 23.07.2016 / 23:35:

  Çfarë është më e bukur?

Kur sta prish kerkushShenuar nga Maylinda, 23.07.2016 / 18:45:

  Çfarë është më e bukur?

Siq deshiron te jetojsh free ;)Shenuar nga Shqipe, 23.07.2016 / 01:18:

  Çfarë është më e bukur?

Të jetosh si një Zog që Fluturon në Liri...Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 23.07.2016 / 01:02:

  Çfarë është më e bukur?

Te jetosh jeten ashtu qysh eshte mas miriShenuar nga Maylinda, 15.02.2016 / 17:59:

  Çfarë është më e bukur?

Mi zhduk disa budall mos me hanger kot....Shenuar nga Beli, 15.02.2016 / 17:38:

  Çfarë është më e bukur?

Kur do takojj tyShenuar nga Maylinda, 15.02.2016 / 00:20:

  Çfarë është më e bukur?

Kur je i verteti


dedi24.com (C) 2005 - 2009