dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Ai/Ajoo...! (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13639)


Shenuar nga Maylinda, 16.05.2011 / 20:04:

 

Ai po ngerrhattt

Ajo po qeshet me te :DShenuar nga Buona, 16.05.2011 / 18:52:

 

Ajoo eshte gjyshja e babes tim :P :D ( linda a po te kujtohet kush ?! ) haha =)Shenuar nga Maylinda, 16.05.2011 / 18:47:

 

Aiiiii eshte nervozzzzz dhe

Ajoooo eshte nervozeee :OShenuar nga Buona, 16.05.2011 / 18:37:

 

Ajooo eshte dadushii ime qe e kam mbretereshhhhhhhhh!Shenuar nga Maylinda, 16.05.2011 / 17:59:

 

Ai eshte xheloz me shum se kush mendon

Ajo e din kan e kam loqkkkkkkk mpuqqqqqq :DShenuar nga PeDanTi, 16.05.2011 / 17:58:

 

Ajo e vertet esht qe esht shum simpatike dhe shum e leztshme, por pak esht xheloze :)

Ajo qe mendon se dikush esht ka mendon per at jam une ...:DShenuar nga Buona, 16.05.2011 / 17:06:

 

Ai nuk egziston

Ajo qe ka postuar para meje eshteee mee e mira ne bot!;)Shenuar nga Maylinda, 16.05.2011 / 16:58:

 

Ai nuk e din qka do te ndodh tash e tutje :O

Ajo qe e ka qit kete tem e din se kam loqk mpuqqqqq :tongue:Shenuar nga Edi Pejonka, 16.05.2011 / 16:46:

  RE: Ai/Ajoo...!

Ai / Ajo

Ai eshte ,Edi qe e dashuroje shum e Dua pa mase e kam jete ate ?

Ajo esht shoqja ime Deshira qe e ka shum shoqe te mire edhe epershndes me nje pas dite te kendshme ,puch ne faqe ,Kueder hahahahah :] :PShenuar nga Buona, 16.05.2011 / 16:39:

  Ai/Ajoo...!

vazhdoni... p.sh

Ai do ta kuptoj sa e kam dashur veteem kur te ja thyen zemren tjetraa!

Ajoo eshtee rrushii im!


dedi24.com (C) 2005 - 2009