dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13630)


Shenuar nga kobra, 13.07.2017 / 09:09:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Nuk tradhtojn asniher pa ju afru shanci :PShenuar nga Belinda, 12.07.2017 / 23:44:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Shum pakShenuar nga KIMI, 28.03.2017 / 21:38:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Besoj që ka një numer të kosiderueshëm
Sipas statistikës dhe mendimit timë.Shenuar nga dj_mali, 16.03.2017 / 04:30:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Ka more, qysh ska?Shenuar nga Belinda, 16.03.2017 / 00:44:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Jo skaShenuar nga KIMI, 15.03.2017 / 18:17:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Ka plot quna qe nuk i tradhetojn femratShenuar nga Maylinda, 06.01.2017 / 00:21:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Jo ska krejt tredhtojn Veq mos Ti ardht shanca :PShenuar nga dj_mali, 05.01.2017 / 23:02:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Ka, sa sta merr mendjaShenuar nga Saranda, 05.01.2017 / 19:33:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Jo ska krejt trathojnShenuar nga KIMI, 05.01.2017 / 18:27:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

PoShenuar nga dj_mali, 05.01.2017 / 15:39:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Po ka sa dush!Shenuar nga KIMI, 02.01.2017 / 13:08:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Po ka dhe shum shum.Shenuar nga Saranda, 02.01.2017 / 12:47:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Ka edhe djem qe nuk trathtojnShenuar nga dj_mali, 01.01.2017 / 20:37:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Normal qe kaShenuar nga Saranda, 01.01.2017 / 20:24:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Po qysh nuk kaShenuar nga dj_mali, 26.12.2016 / 22:53:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Po kaShenuar nga Maylinda, 02.06.2016 / 20:29:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Jo nuk kaShenuar nga engjull, 01.06.2016 / 23:07:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Ka aty ktu naj nja qe ja ka dhane besenShenuar nga Hysi, 01.06.2016 / 22:12:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Po ka
Ket e vrej ose nisna nga vetvetja :)Shenuar nga EMIHAR, 01.06.2016 / 21:17:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

poj boll pak e hiqShenuar nga Belinda, 11.05.2016 / 01:16:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Jo nuk kaShenuar nga dedi4u, 11.05.2016 / 01:14:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

po ka ama problemi asht "ma shum se po i besojn qunave qe po i tradhtojn femrat"Shenuar nga Maylinda, 10.05.2016 / 21:49:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Ndoshta ?(Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 10.05.2016 / 20:24:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Jo skaShenuar nga Hysi, 10.05.2016 / 20:21:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Ky para meje
Qe kam respekt


dedi24.com (C) 2005 - 2009