dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13630)


Shenuar nga dj_mali, 11.10.2017 / 05:59:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Ka dhe gjith ka me pas...Shenuar nga Belinda, 10.10.2017 / 23:49:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Jo skaShenuar nga KIMI, 10.10.2017 / 22:28:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Po kaShenuar nga dj_mali, 09.10.2017 / 02:19:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Ka bre kaShenuar nga dj_mali, 24.09.2017 / 06:10:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Po kaShenuar nga Belinda, 13.09.2017 / 00:26:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Jo skaShenuar nga KIMI, 11.09.2017 / 23:29:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Sigurisht që po.Shenuar nga dj_mali, 08.09.2017 / 18:28:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Ka kaShenuar nga Belinda, 08.09.2017 / 01:01:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Se di skam.pa ende qe kaShenuar nga engjull, 02.09.2017 / 22:14:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

PoShenuar nga KIMI, 28.08.2017 / 19:08:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Po , sa te keni deshir e sa te mundeni me i numrue.Shenuar nga engjull, 24.08.2017 / 23:50:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Pak shumeShenuar nga Belinda, 23.08.2017 / 23:13:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Jo ska hiqShenuar nga dj_mali, 03.08.2017 / 21:30:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

po ka :]Shenuar nga Maylinda, 31.07.2017 / 22:08:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Krejt tredhtar JanShenuar nga Hysi, 28.07.2017 / 17:43:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

po shum bileShenuar nga KIMI, 27.07.2017 / 18:30:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Natyrisht qe po edhe jan shumëShenuar nga dedi4u, 27.07.2017 / 00:24:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

po more ka ma shum se femnat :DShenuar nga Maylinda, 27.07.2017 / 00:19:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Plot Ka si Ta kthejsh shpinen ;)Shenuar nga dj_mali, 18.07.2017 / 19:03:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Ka ore :DShenuar nga Belinda, 14.07.2017 / 00:39:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Krejt me shum ftyraShenuar nga dj_mali, 13.07.2017 / 22:58:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Ka more qysh jo! 8-)Shenuar nga Maylinda, 13.07.2017 / 21:04:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Krejt tredhtojn valla pffffShenuar nga KIMI, 13.07.2017 / 20:43:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Është e vertet dhe ka njerez te till që nuk tradhëtojnëShenuar nga dj_mali, 13.07.2017 / 15:55:

  A ka cuna qe nuk i tradhetojne femrat?

Po ka :D


dedi24.com (C) 2005 - 2009