dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Bisedime (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=61)
--- A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13143)


Shenuar nga dj_mali, 31.12.2016 / 05:45:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Kur ta blen shendetin, atehere i blen te gjitha :)Shenuar nga Shqipe, 31.12.2016 / 00:50:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Joo ska qen kurr dhe sdo te jete.Shenuar nga KIMI, 30.12.2016 / 23:07:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Bukuria eshte performac një ditore ma shum ska vlerë,
Zemra e mendja duhet me u shiku se tjerat jan sod per neser!!Shenuar nga Shqipe, 30.12.2016 / 21:21:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Jo asgje!Shenuar nga dj_mali, 30.12.2016 / 21:06:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Po qysh jo :DShenuar nga Maylinda, 30.12.2016 / 14:38:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Po edhe shumShenuar nga engjull, 13.12.2016 / 23:24:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Patjeter se PoShenuar nga Maylinda, 13.12.2016 / 23:23:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Sot per sot pooShenuar nga engjull, 12.07.2016 / 23:43:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Po more pse joShenuar nga KIMI, 11.07.2016 / 18:40:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Asnjeher ne jetë,bukuria eshte ashtu siq e ka fal i lumi zotë
Po vlera me e madhe eshte menquria kjo per mua ka shum vler
Bukurin kurr se kam shiqu e as qe dita shiqoj ndonjeher.Shenuar nga EMIHAR, 11.07.2016 / 09:15:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

per sot poShenuar nga Maylinda, 10.07.2016 / 21:35:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

PoShenuar nga Shqipe, 10.07.2016 / 10:36:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Bukuria, sod eshte, neser mundet mos me qen ! Dhe me kalimin e Kohes edhe ajo ndryshon, asnje sdo mbetemi te ri dhe te Bukur (ndoshta), kshtu qe duhet te bazohemi diku tjeter dhe jo ne Bukuri ajo eshte per disa Dite.Shenuar nga EMIHAR, 09.07.2016 / 09:51:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

poShenuar nga Maylinda, 09.07.2016 / 07:15:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Sot per sot po vallaaShenuar nga engjull, 14.05.2016 / 20:03:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

jo sunShenuar nga KIMI, 13.05.2016 / 20:05:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Bukuria per mua pesona lisht eshte si psh, fshis rryme
Sod fshin mir neser fshin mir e pasneser kthen pluhur
E shikon me sy po ste knaq, dmth per mua zemra e njeriut
Kjo i mun te gjitha bukurit njerëzore.Shenuar nga engjull, 13.05.2016 / 00:44:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Po pse joShenuar nga dedi4u, 12.05.2016 / 00:55:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

po e vertet qe bukuria i blen gjitha ama dashuria edhe me shum...Shenuar nga Maylinda, 28.04.2016 / 01:36:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Po sot bukurin ma shum po e shikojn...!Shenuar nga KIMI, 27.04.2016 / 21:44:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Jo nuk mundet.dhe as që mund të jetë.Shenuar nga Shqipe, 26.04.2016 / 12:47:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Jo absolut asgje...Shenuar nga xhani, 27.03.2016 / 21:41:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Kush po thot kshtu :]Shenuar nga Jetoni, 27.03.2016 / 16:23:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Jo çdo kund por tek shqiptaret per fat te keq po sepse ne preferojm siperfaqsoren me par me pas tjeratShenuar nga E*R*I, 13.01.2016 / 22:15:

  A Mendoni Qe Bukurija I Blen Te Gjitha

Per menimin tim jo
Bukurija aty per aty esht


dedi24.com (C) 2005 - 2009