dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- E meriton... (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=12848)


Shenuar nga KIMI, 20.05.2020 / 13:05:

  E meriton...

E Meritonë gëzimin e gjithë botës në familjë tënde!Shenuar nga Shqipe, 15.05.2020 / 19:00:

  E meriton...

E meriton te jesh i lumtur...Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 01.04.2020 / 21:56:

  E meriton...

E meriton nje respekt te madh KimiShenuar nga Shqipe, 10.02.2020 / 00:40:

  E meriton...

E meriton ashtu siq ke zemren thon!Shenuar nga Belinda, 04.03.2019 / 00:08:

  E meriton...

e meriton nje pershendetjeShenuar nga KIMI, 12.02.2019 / 14:31:

  E meriton...

E meriton mirësinë me plotë kuptimin e fjalës së mirë.Shenuar nga Hysi, 11.02.2019 / 22:32:

  E meriton...

E meriton nderin dhe respektinShenuar nga KIMI, 19.01.2019 / 00:03:

  E meriton...

E meriton buzëqeshjen dhe gezimin.Shenuar nga Hysi, 05.11.2018 / 22:24:

  E meriton...

E meriton ni RedBullShenuar nga sara, 05.11.2018 / 22:11:

  E meriton...

E meriton nje Kafe CigareShenuar nga KIMI, 04.11.2018 / 22:35:

  E meriton...

E meriton mrekullin e botës .Shenuar nga Maylinda, 31.10.2018 / 21:59:

  E meriton...

E meriton nje pershendetje te veqantShenuar nga KIMI, 24.10.2018 / 23:08:

  E meriton...

E meriton një RedBull Me Rrespektin me te madh qe kam per ty.Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 24.10.2018 / 21:23:

  E meriton...

E meriton nje kafeShenuar nga KIMI, 20.10.2018 / 22:49:

  E meriton...

E meriton një dhurat të bukurShenuar nga Maylinda, 18.09.2018 / 18:22:

  E meriton...

E meriton qfar ki deshirShenuar nga dj_mali, 14.08.2018 / 00:39:

  E meriton...

E meriton gezimin e ksaj boteShenuar nga dedi4u, 13.08.2018 / 21:44:

  E meriton...

E meriton te miren :)Shenuar nga Maylinda, 08.05.2018 / 19:16:

  E meriton...

E meriton qfar te don zemra....!!!Shenuar nga SStyle, 19.04.2018 / 01:39:

  E meriton...

E meriton nje kaffe Kafe :OShenuar nga Hysi, 11.03.2018 / 23:58:

  E meriton...

E meriton te jesh gjithmon i gezuar kimiShenuar nga KIMI, 11.03.2018 / 13:23:

  E meriton...

E meriton njeriun me të lumtur në botë..Shenuar nga Belinda, 09.03.2018 / 00:24:

  E meriton...

E meriton qdodit te jesh ilumturShenuar nga KIMI, 05.03.2018 / 22:42:

  E meriton...

E meriton ta kesh at që ta do zemra..Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 08.02.2018 / 23:37:

  E meriton...

E meriton te jesh i lumtur me familje


dedi24.com (C) 2005 - 2009