dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Do te vish.. (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=12660)


Shenuar nga KIMI, 20.05.2020 / 13:09:

  Do te vish..

Do të vish si gjithmonë e hareshme.Shenuar nga Shqipe, 15.05.2020 / 18:57:

  Do te vish..

Do te vish prap te te shoh?Shenuar nga hej mos luj me jet, 21.04.2020 / 00:05:

  Do te vish..

Do te vish me pi kafe sa um ka mar malliShenuar nga Maylinda, 12.04.2020 / 07:43:

  Do te vish..

Do te vish e mua nuk do t’me gjejshShenuar nga Yllka-Zeshkane, 01.04.2020 / 21:57:

  Do te vish..

Do te vish apo do te viShenuar nga Shqipe, 10.02.2020 / 00:36:

  Do te vish..

Do te vish prap siq me ke premtu ne takimin e fundit???...Shenuar nga Belinda, 03.03.2019 / 23:45:

  Do te vish..

do te vish dhe do te rrishShenuar nga KIMI, 12.02.2019 / 14:32:

  Do te vish..

Do të vish e do ta vazhdoshë aty ku ka mbetur.Shenuar nga Hysi, 11.02.2019 / 22:31:

  Do te vish..

Do te vish siq kam ardhurShenuar nga KIMI, 18.01.2019 / 23:57:

  Do te vish..

Do të vish me mallë,e do shkosh e gëzuar.Shenuar nga dardhagjija, 21.11.2018 / 10:53:

  Do te vish..

do jem aty me prit se do te vi ahahhahahahShenuar nga armida, 21.11.2018 / 10:52:

  Do te vish..

do ti vish .... apo tu pa e tu boShenuar nga sara, 07.11.2018 / 22:00:

  Do te vish..

Do te vish dhe un ketu do te presShenuar nga KIMI, 20.10.2018 / 22:21:

  Do te vish..

Do të vish,dhe ketu gjithëmonë do të qëndrosh..Shenuar nga sara, 11.10.2018 / 00:17:

  Do te vish..

Do te vish..por do jet shum vonShenuar nga Maylinda, 18.09.2018 / 18:29:

  Do te vish..

Do te vish me muaShenuar nga KIMI, 22.05.2018 / 18:32:

  Do te vish..

Do të vish në detin adriatik që t‘ma shpëtosh jetën,
Sepse nuk di të notoj...😄😄Shenuar nga sara, 15.05.2018 / 23:08:

  Do te vish..

Do te vish ateher kur gjithcka ka perfunduarShenuar nga Maylinda, 08.05.2018 / 19:17:

  Do te vish..

Do t’ vish por ather do jet shum vone...!!!!Shenuar nga KIMI, 29.04.2018 / 10:39:

  Do te vish..

Do të vishë...kur ti ti ke vullnet dhe deshir,sepse ne ne
gjithëmonë të të mirëpresim ....Shenuar nga Belinda, 09.03.2018 / 00:32:

  Do te vish..

Do te vish gjith kam than po ti nuk don te vishShenuar nga KIMI, 28.02.2018 / 12:15:

  Do te vish..

Do të vishë patjetër tani rrugët janë të hapura....Shenuar nga Hysi, 25.02.2018 / 00:55:

  Do te vish..

Dotë vish se sbën pa ardhurShenuar nga sara, 24.02.2018 / 22:37:

  Do te vish..

do te vidh po thua,,po ktu nuk te gjetaShenuar nga KIMI, 23.02.2018 / 23:35:

  Do te vish..

Do të vish e do të na argëtosh pa fund..


dedi24.com (C) 2005 - 2009