dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Përshendetje dhe Urimet (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=27)
--- Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=11847)


Shenuar nga Maylinda, 17.04.2019 / 04:49:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Sabri Fejzullahu - Nuk te njoh

Sabri Fejzullahu - Nuk te njohShenuar nga Maylinda, 09.04.2019 / 15:36:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Avdyl Mziu - Harrom krejt

Avdyl Mziu - Harrom krejtShenuar nga Maylinda, 01.04.2019 / 14:55:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Taulant Bajraliu - A Muj met Thirr (Official V

Taulant Bajraliu - A Muj met Thirr (Official Video 4K)Shenuar nga Belinda, 02.03.2019 / 17:43:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Gena - Lot i embel (Official Video 4K)
Shenuar nga Maylinda, 01.03.2019 / 19:42:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Egzon Pireci - Zemer qysh je (Official Video 4K

Egzon Pireci - Zemer qysh je (Official Video 4K)Shenuar nga KIMI, 12.02.2019 / 15:19:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Alberie Hadergjonaj - Thrret Prizreni mori Shko

Alberie Hadergjonaj - Thrret Prizreni mori ShkoderShenuar nga Belinda, 11.02.2019 / 23:03:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Eli Malaj - Vetem Nje Mesazh ft. Robert Berisha

:)Shenuar nga Maylinda, 08.02.2019 / 18:24:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Sefe Duraj - Qka po don ma shum ( Gezuar 2019 )

Sefe Duraj - Qka po don ma shum ( Gezuar 2019 )Shenuar nga KIMI, 28.01.2019 / 14:25:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Kumrije Mustafa ft. Besim Krasniqi - Ëndrra e

Kumrije Mustafa ft. Besim Krasniqi - Ëndrra e GruasShenuar nga Elzaaa, 09.01.2019 / 15:10:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Valbona Mema ft. Gena dhe Iljard Shaba - Puthem

Valbona Mema ft. Gena dhe Iljard Shaba - PuthemShenuar nga KIMI, 03.01.2019 / 23:31:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Haxhi Haxhija-Këngë për Fitim Sokol Begun

Haxhi Haxhija-Këngë për Fitim Sokol BegunShenuar nga Elzaaa, 26.12.2018 / 00:03:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | BLOODY ft. DULI - DASHNIJA (Official Video HD)

BLOODY ft. DULI - DASHNIJA (Official Video HD)Shenuar nga Elzaaa, 09.12.2018 / 18:30:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Arta Bajrami - Kerozina ( Gezuar 2019 )

Arta Bajrami - Kerozina ( Gezuar 2019 )Shenuar nga KIMI, 08.12.2018 / 23:59:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Kallushanat 7 - Naim Krasniqi dhe Vellezerit Mz

Kallushanat 7 - Naim Krasniqi dhe Vellezerit Mziu - Polifonia 2019Shenuar nga KIMI, 08.12.2018 / 22:48:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Naim Krasniqi dhe Ezo Menic - Telefoni - Polifo

Naim Krasniqi dhe Ezo Menic - Telefoni - Polifonia 2019Shenuar nga Elzaaa, 05.12.2018 / 17:10:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Revolt Klan ft. Eli Fara - Akoma

Revolt Klan ft. Eli Fara - AkomaShenuar nga KIMI, 02.12.2018 / 11:45:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Meda dhe Yllka Kuqi - Kush je ti (Gezuar 2019)

Meda dhe Yllka Kuqi - Kush je ti (Gezuar 2019)Shenuar nga Elzaaa, 29.11.2018 / 20:21:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Bruno ft. Flori - Ja ke bo vetes

Bruno ft. Flori - Ja ke bo vetesShenuar nga Belinda, 28.11.2018 / 21:07:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Mimoza Shkodra - Mu ma le fajin

:)Shenuar nga KIMI, 26.11.2018 / 20:53:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Gili - Loqkoman (Gezuar 2019)

Gili - Loqkoman (Gezuar 2019)Shenuar nga KIMI, 25.11.2018 / 21:50:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Albion Rexhaj - Tell me (Official Video 4K)

Albion Rexhaj - Tell me (Official Video 4K)Shenuar nga KIMI, 25.11.2018 / 15:38:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Gili, Xeni, Shkurta, Malësori - Bone Shqiponjen

Gili, Xeni, Shkurta, Malësori - Bone Shqiponjen (Gëzuar 2019)Shenuar nga KIMI, 21.11.2018 / 20:48:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Flora Gashi ft. Shqipri Kelmendi ft. Zef Beka -

Flora Gashi ft. Shqipri Kelmendi ft. Zef Beka - Kenge per LIDERET (GEZUAR 2019)Shenuar nga Maylinda, 18.11.2018 / 03:08:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Lori - E kapercej (Official Video HD)

Lori - E kapercej (Official Video HD)Shenuar nga KIMI, 04.11.2018 / 21:50:

  Pershendesim anetaret me ndonje kenge nga YouTube! | Anxhela Peristeri - Pa Mua (Official Video 4K)

Anxhela Peristeri - Pa Mua (Official Video 4K)


dedi24.com (C) 2005 - 2009