dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Bisedime (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=61)
--- A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=10634)


Shenuar nga dj_mali, 22.12.2016 / 23:56:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

mekat po, ama i lan mekatet n at dynjaShenuar nga Saranda, 22.12.2016 / 23:55:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

sdi si shkon jeta ashtu seeeee ;/ MEKAT E madheShenuar nga dj_mali, 22.12.2016 / 23:54:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

poShenuar nga Maylinda, 22.12.2016 / 23:19:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Poooo Kur se du Pse me humbbb kohhShenuar nga Saranda, 22.12.2016 / 23:10:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Asht mekat e madhe bilaShenuar nga dj_mali, 22.12.2016 / 05:14:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Po, se ja humb kohen edhe vetes edhe atij personit qe se do e rri me to!Shenuar nga borushe, 01.12.2016 / 18:33:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

po shummm bejm mekate ne at menyrShenuar nga Maylinda, 01.12.2016 / 15:22:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Kur se don me Zemer Pse Te jetojm jeta asht e gjat me jetu me Nje person Kur zemra sta donShenuar nga Belinda, 30.11.2016 / 23:51:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Po shum mekat edhe gjny osht ashtuShenuar nga KIMI, 30.11.2016 / 19:26:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Me zor nuk jetohet atë që se do kurr mos ja fsheh
Dhe mos u frigo e thuaja se mos te humb kohë më shum.Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 30.11.2016 / 02:22:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Nuk edi si me then se me shenime let me percaktu por ne realitet veshtir
Po kur se don dikon sduhet me jetu me te por jan edhe disa rrethana qe te bejn te vazhdosh jeten me teShenuar nga KIMI, 23.08.2016 / 19:08:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Jeta percakton gjithqka,dhe eshte e pamunder
Për ta dit qindë për qind!!! Po sod nuk e pranojn nje gjë të till
At qe se dojn ja thojn troq dhe nuk e pranojn
Nuk lajn vend per mekatShenuar nga Maylinda, 23.08.2016 / 13:37:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Nuk kisha jetu 1min e leje ton jetenShenuar nga Shqipe, 15.06.2016 / 16:22:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Jo, per mendimin tim.Shenuar nga Maylinda, 15.06.2016 / 03:49:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Po ashteShenuar nga engjull, 15.06.2016 / 02:16:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Jo seshte mekat eshte gje normale nganje hereShenuar nga Jetoni, 13.06.2016 / 21:21:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Ska lidhje kjo pune me mekat, thjesht nuk je i lumtur, mekati eshte tjeter gjeShenuar nga EMIHAR, 12.06.2016 / 20:50:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

nuk paguhet me asgjo
kjo pun Mekat i madh.Shenuar nga Maylinda, 12.06.2016 / 19:11:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Mekat ashteShenuar nga KIMI, 12.06.2016 / 13:31:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Çdo njeri që ka lind,deshiron te ket një jet te mir
Ështe mëkat që tja shkaterrosh jetën dikujt.Shenuar nga Shqipe, 12.06.2016 / 01:29:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

Mekat eshte, nese ate apo ata persona i ben me Vujt por jo nese Jeton me ta, sepse po ta shikojm ashtu atehere 60-70% tek ne Shqiptart bejn Mekat.Shenuar nga engjull, 11.06.2016 / 21:59:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

po per para kan jetu pse sbenShenuar nga EMIHAR, 11.06.2016 / 20:43:

  A bejm mekat te madhe, nese jetojm me dikend qe se dojm.?

ben shumm
edh sban as mja fillu kur se don nese ki naj arsye
ka zgjidhje per qdo sennShenuar nga Maylinda, 17.11.2013 / 18:49:

 

Kur se dua nuk me hyn ne zemer si mundem te jetoj me at person un jetoj me pas dashuri lumturi me at person se nuk dua te jem vetem per hater dikujt ;)Shenuar nga Saranda, 22.02.2013 / 08:42:

 

Po nuk kisha mujt as 5 Minute me ndejt me at Person e leje mo me jetu me to


dedi24.com (C) 2005 - 2009