dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Bisedime (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=61)
--- 5 Pyetje per Burrat...!!! (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=10613)


Shenuar nga nëntorii, 07.01.2009 / 17:35:

 

Po
1. --> A mundeni që pa vërejtje xhelozie të duroni gjersa vallëzonë me meshkujt tjerë dhe nga ata pranon shprehje të kujdesit të imtë?

1.Nesë jan meshkuj qe nuk bejn pjes ne shoqrin time nuk e pranoj.


2.--> A e shfrytëzoni pikërisht secilin rast që t'i thuani se sa e pashme është dhe sa e doni?

2. Po ketë do ta bej kuptohet nesë është e pashme, qe do ta dua do jua them patjeter...
3.--> A ia përkushtoni së paku gjysmën e kohës tuaj të lirë?

3. Po edhe ma shumë nese mundem.4.--> A përpiqeni të kuptoni ndryshueshmërinë e natyrës së femrës? A i ndihmoni në çastet e lodhjes dhe rraskapitjes nervore?

4. Patjeter do perpiqem, Po do ta ndihmoj.


5.--> A përpiqeni për të mos e kritikuar para të tjerëve?

5. Kete nuk do ta bej kurr, qe te vej ne pozit te pa lakmushme para tjerve..Shenuar nga buli_vu, 06.01.2009 / 20:54:

 

edhe pse nuk jam i martuar po perpiqem te pergjigjem ne kto pytje mendoj qe ne kto pytje mund te pergjigjet gjith se cili mashkell1. --> A mundeni që pa vërejtje xhelozie të duroni gjersa vallëzonë me meshkujt tjerë dhe nga ata pranon shprehje të kujdesit të imtë?

Do te mundohem nuk e di nuk me ka ndodh nje gje e till, nuk e paskam mendu ket gje


2.--> A e shfrytëzoni pikërisht secilin rast që t'i thuani se sa e pashme është dhe sa e doni?

Ndoshta se silin rast jo se mendoj qe me kalimin e kohes behet e teper pak por ne disa raste po pse jo.


3.--> A ia përkushtoni së paku gjysmën e kohës tuaj të lirë?

Po gjithsesi qe ja perkushtoj


4.--> A përpiqeni të kuptoni ndryshueshmërinë e natyrës së femrës? A i ndihmoni në çastet e lodhjes dhe rraskapitjes nervore?

Po Po patjeter qe i kuptoj dhe do te perpiqesha qe ti ndihmoj.5.--> A përpiqeni për të mos e kritikuar para të tjerëve?


Sigurisht qe ne pranin e dikujt ne asnje menyr nuk do ta kritikoja sepse per mendimin tim kjo eshte nje poshtersim


Mirmbetshi!!Shenuar nga _____, 06.01.2009 / 20:22:

  5 Pyetje per Burrat...!!!

op pres...te lexoj pak nga ju te gjith qe jeni te martum ;)

1. --> A mundeni që pa vërejtje xhelozie të duroni gjersa vallëzonë me meshkujt tjerë dhe nga ata pranon shprehje të kujdesit të imtë?

2.--> A e shfrytëzoni pikërisht secilin rast që t'i thuani se sa e pashme është dhe sa e doni?

3.--> A ia përkushtoni së paku gjysmën e kohës tuaj të lirë?

4.--> A përpiqeni të kuptoni ndryshueshmërinë e natyrës së femrës? A i ndihmoni në çastet e lodhjes dhe rraskapitjes nervore?

5.--> A përpiqeni për të mos e kritikuar para të tjerëve?

Pershendetje;)


dedi24.com (C) 2005 - 2009